Hlavní strana Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Při získávání, uchovávání a zpracování osobních údajů postupujeme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, se zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie.

 

Předmět zásad

Uživatel webových stránek www.prahapudnibyty.cz zaškrtnutím checkboxu u formulářů na webu a následným odesláním formulářů uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů, a to v rozsahu identifikačních údajů a kontaktních údajů. 

 

Základní údaje o nás

Název správce: GENOMA s.r.o. (provozovatel obchodní značky Praha Půdní Byty.cz)
IČ: 29415438
Sídlo: Pobřežní 249/46, 186 00 Praha 8 - Karlín
Email: info@prahapudnibyty.cz 
Web: www.prahapudnibyty.cz

 

Jaké zpracováváme osobní údaje

Údaje, které nám předáte, zpracováváme především pro účely poskytování našich služeb, tj. propojování zájemců o nemovitosti s jejich majiteli nebo poradenství při využití volných půdních prostor. Zpracováváme následující osobní údaje:

 

- jméno a příjmení

- adresa elektronické pošty

- telefonní číslo

 

Pokud chcete se zpracování některých údajů odmítnout, máte možnost tak učinit jednoduše elektronickou formou na adrese: info@prahapudnibyty.cz.

 

Komu mohou být údaje poskytnuty

Primární cíl zpracování osobních údajů je pro účel poskytování služeb. Osobní údaje můžeme poskytovat ke zpracování dalším zpracovatelům v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (na základě zpracovatelských smluv). Jedná se zejména o CRM systémy, poskytovatelé serverů, programátoři atd.

 

Doba zpracování 

Osobní údaje jsou uloženy po dobu potřebnou k poskytování našich služeb. Konkrétně 5 let od udělení souhlasu.

 

Jak chráníme osobní údaje

Osobní údaje jsou na našem portálu zpřístupněny pouze po přihlášení do administračního rozhraní. Bezpečný přístup je zaručen využitím nejmodernějších technologií, veškerý přenos dat mezi prohlížečem a servery je zajištěn šifrovanou komunikací.

 

Informace a pomoc při zneužití osobních údajů

Kdykoliv máte možnost se na nás obrátit elektronickou formou na adrese: info@prahapudnibyty.cz. Rádi zodpovíme dotazy týkající se osobních údajů.

 

Rovněž máte možnost kdykoliv požádat o opravu, doplnění či likvidaci údajů, případně odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů v případech, kdy zpracování takových údajů nevyplývá ze zákona.


Nové projekty na Váš email

Budeme Vás přednostně informovat o nově připravovaných projektech

Kdykoliv se můžete z odběru odhlásit

Články pro majitele půdních prostor

Prohlášení vlastníka
Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka budovy je se nezbytný úkon zejména při privatizaci městských bytových domů po bytových a nebytových jednotkách, případně při převodu družstevních bytů do vlastnictví členů…

11.6.2019

Více
Ocenění půdního prostoru
Ocenění půdního prostoru

Prodejní cena půdních prostor je závislá na mnoha proměnných. Stanovení ceny půdních prostor vyžaduje zkušenosti s realizacemi půdních vestaveb a nástaveb. Níže uvádíme proměnné, na kterých je…

31.5.2019

Více
Smlouva o výstavbě
Smlouva o výstavbě

Půdní prostor jako takový nelze jednoduše prodat – pokud půdní prostor není veden v katastru nemovitostí jako samostatná jednotka. Půdní prostor je většinou vymezen jako společný prostor…

30.4.2019

Více
Všechny články

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace Rozumím